Vad jag sysslar med:

Blekinge IT AB kan hjälpa er med:


Kraschade datorer: Jag reparerar trasiga och tröga datorer. Nu betyder inte spräckta skärmar att bärbara datorer går i pension. Mina leverantörer kan plocka fram delar även om datorn har något år på nacken.

Serviceavtal: Avtal om att komma till er på schemalagda tider och utföra rutinjobb så som att uppdatera servrar och programvaror.

Datorer: Analys av de behov ni har vid investeringar av nya system. Frågor som ”Har vi rätt versioner när vi ska uppdatera till nästa operativ?” Det är bättre att analysera innan än att stå inför fullbordat faktum att det blev betydligt dyrare än om det funnits en plan att följa.

Servrar: Uppdatera och säkerställa att servern fungerar som det är tänkt. Här är åtkomst internt och extern viktiga faktorer. Effektivitet ställs mot säkerhet. Här kommer också saker som antivirussystem och backuper in. Jag erbjuder övervakning av de servrar jag tar backupen av.

Antivirus: Jag säljer de mest effektiva antivirusprogram som finns på marknaden. Ett virusskydd ska hindra att datorn skadas men också vara enkelt att hantera. Dessutom ska det kräva så lite som möjligt av datorns resurser. Om det dessutom är prisvärt gör inget.

Backup Online: Jag erbjuder en onlinetjänst för backup. Din backup krypteras och därför har den hög säkerhet mot insyn. Den körs på de tider som ni bestämmer t.ex. på lunchen eller natten. Backuperna konfigureras att spara det antal kopior som ni vill. Ett kostnadseffektivt sätt att försäkra sig mot dataförluster.

Jag jobbar med att rädda data från hårddiskar som inte längre fungera som de ska. Virus eller uppdateringar som gått snett kan få en hårddisk att sluta leverera. Ofta går det att återvinna data från dessa även om det kan ta lite tid.

Välkommen!